Γεννήθηκα στα βάθη του περασμένου αιώνα.

Ηλικιακά φέτος τον Μάιο εγκατέλειψα τα 84

Εργάστηκα σε μια από τις δυσκολότερες αγορές του κόσμου. Τη Φαρμακευτική Αγορά.

Ευτύχησα να εργαστώ σε Σωστές Εταιρείες, αλλά το κυριότερο να συνεργαστώ με Σπουδαίους Επαγγελματικούς Φίλους τους οποίους δεν ξεχνώ.

Έκανα διάφορες εργασίες. Η πλέον αγαπημένη μου αυτή του Υπεύθυνου Εκπαίδευσης της Εταιρείας.

Συνεχίζω να ασχολούμαι με τα θέματα της επιχειρηματικής εκπαίδευσης όχι βέβαια επαγγελματικά αλλά από ενδιαφέρον και αγάπη για το θέμα.

  • Εάν ασχολείστε με τις πωλήσεις και πιστεύετε ότι με τις κατάλληλες τεχνικές πωλήσεων μπορείτε να κάνετε τη δουλειά ευκολότερα και αποτελεσματικότερα.
  • Εάν πιστεύετε ότι η ανάπτυξη Εξαιρετικών Διαπροσωπικών Σχέσεων με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες σας, είναι ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους τόσο της προσωπικής σας ανάπτυξης όσο και της εταιρεία σας.
  • Εάν θεωρείτε ότι οι Συνεδριάσεις της εταιρείας σας είναι τις περισσότερες φορές χάσιμο χρόνου.
  • Εάν πιστεύετε ότι μια Εξαιρετική Παρουσίαση σας βοηθάει στην ανάπτυξη της καριέρα σας.
  • Εάν πιστεύετε ότι Διοίκηση και Ηγεσία δεν είναι το ίδιο πράγμα.
  • Εάν πιστεύετε ότι όντως ο Πελάτης είναι ο Κορυφαίος Συνεργάτης σας, και ότι η Εξαιρετική Εξυπηρέτηση και Ικανοποίηση του συνιστά ένα Κορυφαίο Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα για σας και την εταιρεία σας και ότι πρέπει να είναι ο Υπέρτατος στόχος όλων των δραστηριοτήτων της εταιρεία σας

Τότε, Θα είναι χαρά μου να συζητώ με παλιούς και καινούργιους φίλους πάνω σε αυτά τα θέματα.

Δεν υπάρχουν λύσεις και απαντήσεις για τα πάντα. Έχουμε όμως τη διάθεση και μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα και να βρούμε μαζί τις απαντήσεις που θέλουμε.

Η πρόσβαση στην Ιστοσελίδα μας είναι ελεύθερη. Μπορείτε δηλαδή να την επισκέπτεστε ελεύθερα χωρίς κανένα περιορισμό ή υποχρέωση.

Έχετε δε την ελευθερία να χρησιμοποιείτε οτιδήποτε θεωρείτε χρήσιμο από το περιεχόμενο της, χωρίς καμία απολύτως υποχρέωση.

Καλώς Ορίσατε λοιπόν, και ελπίζω να τα λέμε.

Σάββας Λαζάρου

Σημείωση: Οι φωτογραφίες των Επιχειρηματικών Θεμάτων του Savvasland από: Pixabay/ Unsplash /Pexels /StockSnap τους οποίους ευχαριστώ πολύ.

Οι φωτογραφίες των Διαμαντιών της UNESCO και γενικά του υπόλοιπου Savvas Land είναι δικές μου.